Opkoper restaurant inventaris
Bent u eigenaar van een restaurant en bent u voornemens uw zaak te verbouwen, uw concept te veranderen of gaat u stoppen met de zaak? Of het nu gaat om een cafetaria, lunchroom, brasserie of restaurant, klein of groot. Wij bieden u een realistische prijs voor het geheel of deel van het inventaris. Met ruim 15 jaar ervaring in het opkopen van restaurants, weten wij het inventaris op waarde te schatten. Als wij tot een akkoord komen, zullen we het inventaris op professionele wijze demonteren en leveren de zaak bezemschoon op.* Dit alles op een moment dat het voor ú het beste uitkomt. Ook laten wij u niet zitten met voorraden, afval of onverkoopbare spullen. U kunt daarna met een gerust hart door met uw volgende werkzaamheden.
Werkwijze bij het opkopen van uw restaurant inventaris
Aanbod bekijken
Wij komen kijken op locatie of ontvangen alle gewenste informatie per mail of whatsapp.
Prijs bepalen
De waarde wordt berekend en er wordt een bod gedaan.
Inventaris ophalen
Bij een akkoord maken we een afspraak voor het afhalen van het inventaris. Wij passen ons aan, aan úw planning. Wij demonteren en huizen alles uit in eigen beheer.*
Al deze stappen kunnen wij binnen enkele dagen doorlopen.
*Wij werken met eigen personeel voorzien van VCA, VOG en STEK diploma. U hoeft niet te wachten op een extern (koeltechnisch) bedrijf voor het afkoppelen van apparatuur en koelmotor.
Inventaris aanbieden?
Afspraak maken?
Alles op een rijtje:
-
Wij kopen een deel of het gehele inventaris:
direct geld en geen zorgen -
Een professionele opkoper die alles regelt:
bezichtiging, demontage & transport -
Snel, professioneel en discreet:
met 15 jaar ervaring een vakkundige partner -
Bezemschoon opgeleverd:
het pand wordt leeg en schoon achtergelaten -
Gespecialiseerd in horeca inventarissen:
groot of klein in heel Nederland